Bezorgen en bezorgkosten

Wij leveren onze materialen door heel Nederland en België vanuit ons eigen bedrijf in Achterberg. Op aanvraag zijn leveringen in andere landen ook mogelijk, van Duitsland tot de Nederlandse Antillen via een Nederlandse forwarder.

Online bestellingen worden normaal gesproken binnen 6 werkdagen bij u afgeleverd volgens een vast schema. De levertijd van maatwerk en maatwerkproducten is 5-8 werkdagen. Wij komen wekelijks in geheel Nederland en Belgie.  De order wordt in één keer bezorgd. Niet handzame producten lossen wij met een kooiaap (meeneemheftruck). U hoeft dus zelf niet te helpen met uitladen. Indien u niet aanwezig bent kunnen wij ook de bestelling op uw erf lossen, mits dit bereikbaar is met de meeneemheftruck.

Bezorgkosten
Wij hanteren vaste bezorgkosten voor Nederland en België.

Land

Bezorgkosten
Nederland € 75,00
België € 125,00

 

De aflevering
U ontvangt op werkdagen uiterlijk 24 uur voor de geplande levering een leveringsbevestiging van ons. Als u bijvoorbeeld in Rotterdam woont (standaard levering op woensdag) en u bestelt op maandagochtend voor 8.00 uur, dan ontvangt u diezelfde dag nog de bevestiging van levering op woensdag.

De avond voor levering ontvangt u per e-mail een verwachte levertijd. Ook onze externe vervoerders werken hiermee. Mocht de levertijd afwijken nemen we contact met u op. Dit geld niet voor postpakketten.

Wij leveren uw bestelling standaard met vrachtwagens, uitgerust met een kooiaap (meeneemheftruck). We lossen uw materialen op plekken die voor deze losmiddelen goed bereikbaar zijn, in overleg met onze chauffeurs. Indien u onze chauffeurs vraagt uw terrein te betreden met de vrachtwagen of kooiaap zijn wij nooit aansprakelijk voor eventuele verzakkingen in straatwerk, gazons enz. Bent u zelf niet aanwezig bij de levering, dan lost de chauffeur de materialen op een plek naar eigen inzicht. Hij controleert dan ook zelf de aantallen en eventuele gebreken.