Maatwerk

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maatwerk betonstaal

Naast standaard voorraadmaterialen kunt u ook betonstaal op maat bestellen via onze website. Zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw materiaal bestellen zonder aanvragen en tekeningen per mail te moeten versturen. 

Betonijzer op maat

Met deze configurator kunt u staven betonijzer op maat bestellen in verschillende diameters, maar ook in diverse vormen. 

Standaard wapeningskorf op maat

Met deze configurator kunt u op basis van een standaard beugelmaat de rest van de korf op maat samenstellen. U hoeft voor deze configurator geen kennis te hebben van overlap, laslengte enz. Dit berekent deze configurator automatisch aan de hand van de door u gekozen beugelmaat.

Wapeningskorf op maat

Komt u niet uit de voeten met een standaard beugelmaat? Daarvoor hebben wij een configurator gemaakt met diverse beugelvormen. Hier kunt u de maten vrij van ingeven. Ook bij deze configurator worden bepaalde maten waar kennis voor benodigd is automatisch door ons ingevuld. 

Poerwapening op maat

Met deze configurator kunt u eenvoudig korfjes bestellen t.b.v. opstorts en poeren. U kunt kiezen uit verschillende modellen en kunt de gewenste wapening toevoegen, afmetingen invoeren etc.

Bouwstaalmatten op maat

Bij Bouwstaalmatten.nl kunt u uiteraard ook bouwstaalmatten op maat bestellen. Denk bijvoorbeeld aan matten t.b.v. poerplaten, strookwapening enz. Hier kunt u veel knipverlies mee besparen, maar ook vooral arbeidsuren.

Stek- of haarspeldrek op maat

Ook dit is een handige configurator. Wanneer u een gebogen steknet nodig heeft voor keldervloeren / kelderwanden, of een gebogen steknet t.b.v. een vloer met vorstrand kunt u deze eenvoudig samenstellen. Ook een haarspeld korfje voor bovenin een kelderwand, of in een vloerrand kan via deze configurator besteld worden.

 

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur bereikbaar voor al uw vragen

  • Bel direct 085 - 06 08 069Wij staan u direct te woord
  • Mail onsU ontvangt snel een reactie

Waarom Bouwstaalmatten.nl?

  • Levering zowel aan zakelijk als particulier
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide garantie
  • Grootste assortiment van Nederland
  • Klanten geven De Jong een 9.1/10