Opgericht in 2011

Vanaf 2011

Over De Jong Wapeningsstaal BV

De Jong Wapeningsstaal is in 2011 opgericht door Anton de Jong, als handelsnaam van De Jong Handelsonderneming. Na 8 jaar dienstverband in de groothandel en de productie van betonstaal was er de uitdaging dit om te zetten in een eigen succesvolle onderneming. Een onderneming leverend aan zowel de aannemer als aan de particulier. Voor het dienstverband in de wapeningbranche is Anton de Jong diverse jaren actief geweest in de houtwereld. De Jong Handelsonderneming is ook actief in de import en verkoop van hout. In 2022 zijn de activiteiten hout en wapeningsstaal officeel gescheiden en opereerd de Jong Wapeningsstaal BV gescheiden met een compleet vernieuwde website www.Bouwstaalmatten.nl. de Jong Wapeningsstaal richt zich voornamelijk op maatwerk. Standaard materialen, maar ook standaard afmetingen wapeningskorven zijn uit voorraad te bestellen via onze afdeling bouwmaterialen van de Jong Hout en Staalhandel. 

Uw specialist voor betonstaal èn maatwerk

Bij Bouwstaalmatten.nl bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van betonijzer, wapeningskorven en bouwstaalmatten. Naast de standaard afmetingen van onze voorraadproducten, kunt u ook eenvoudig afwijkende maten en vormen bestellen. Vul de gevraagde gegevens in in één van onze maatwerk configurators, en de prijs van het product op maat is direct zichtbaar. Eventuele staffelkorting bij afname van grotere aantallen is ook meteen zichtbaar, zodat u direct weet waar u aan toe bent.
Bouwstaalmatten.nl kan u ook alle materialen leveren voor het maken van funderingen. Voor zowel houten bekistingen, de Isobouw Powerkist, EPS isolatie, chemische ankers als vlechtgereedschap bent u bij ons aan het goede adres. Bestel alles eenvoudig 24/7 via onze webshop met snelle levertijden, en uw complete bestelling leveren we met eigen bezorgdienst af op het aangegeven adres.
Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Goede en snelle levering

  • Zakelijk en particulier
  • Grote voorraad
  • Compleet pakket
  • Transport in eigen beheer